En ComercioPromos.es trobaràs les promocions comercials que desenvolupa la Confederació d’Empresaris del Comerç, Servicis i Autònoms de la Comunitat Valenciana, Confecomerç CV, que busquen dinamitzar el comerç local i sectorial i fomentar les compres en els xicotets establiments adherits. Podràs participar en les múltiples accions (sortejos, promocions, regals directes, etc.) que des de la Confederació es posen en marxa per a premiar la teua fidelitat mentre fas costat a les botigues del teu poble i ciutat, és a dir a l’economia, a l’ocupació, a la sostenibilitat i al benestar local.

En aquesta web trobaràs informació sobre cadascuna de les promocions amb les seues dades principals (dates, descripció, premis, mecànica de participació…), la qual cosa et facilitarà participar en elles.

Si eres un comerç o una associació, també et pots inscriure al nostre butlletí informatiu i estar al dia de les promocions i iniciatives que posem en marxa des de la Confederació.

Com participar

Participar en les promocions de Confecomerç CV és molt senzill. A la botiga en la qual hages realitzat la compra, en les nostres xarxes socials o en la nostra web disposaràs d’informació sobre les condicions de participació en cada promoció. Normalment et demanaran que:

  •       Realitzes una compra en un dels comerços participants en la promoció i guardes el tiquet de compra.
  •       Accedisques a la web de www.comerciopromos.es, on podràs veure la fitxa de cada promoció. En la majoria de les promocions t’entregaran un full de mà amb les instruccions de participació i un accés mitjançant codi QR a la fitxa de cada promoció.
  •       Emplenes el formulari amb les teues dades.
  •       Una vegada finalitzada la promoció i dins del termini que establisca cadascuna d’elles es comunicaran els guanyadors. Es contactarà amb ells i es concertarà una cita per a entregar-los el premi associat a la promoció.

Llig les bases de participació de cada promoció donat que les condicions i mecànica poden variar d’una acció a una altra en funció de la seua tipologia (xecs regal, sorteig de premis, regal directe, etc.).

Trobaràs més informació sobre Confecomerç CV i les seues accions en suport del xicotet comerç de la Comunitat Valenciana en www.confecomerc.es.